Sådan handler du

Retorikforlaget er et lille, uafhængigt forlag. Vi har ingen store institutioner bag os – og ingen interesser i andet end at levere seriøs retorisk kundskab. Den skabes af vores forfattere og skribenter – vi gør den tilgængelig i form af online artikler, bøger og tidsskrifter.

Du kan læse vores persondatapolicy (GDPR) her.

Sådan betaler du

Betaling Du kan vælge om du vil betale med kort eller få en faktura sammen med din bestilling. Abonnementer betales med kort. Vi bruger kortportalerne Paypal og Stripe for at holde omkostningerne nede.

OBS: Er du indlogget via IP – gælder visse universiteter – bør du IKKE bestille/betale så længe du er på institutionen, da alle bestillinger så gøres i institutionens/universitetets navn. Vent til du kommer hjem.

Digitale produkter Bestiller du eBøger eller Digital tilgang bør du betale med kort – så får du din bestilling, så snart betalingen er gennemført. Bestiller du digitale produkter på faktura (muligt hvis du samtidig bestiller fysiske produkter), risikerer du at måtte vente på at kunne downloade.

Elektronisk faktura Danske offentlige myndigheder og institutioner kan modtage elektroniske fakturaer.
Levering Normalt leveres din bestilling med posten indenfor 3-5 hverdage.

Porto og forsendelse Selv om de fleste bestillinger sendes fra Sverige, beregner vi dansk indenrigsporto på din bestilling. Vi tillægger ingen ekspeditionsavgifter eller kortavgifter og betaling sker i danske kroner til en dansk bank.

Moms og betalingsfrister Retorikforlaget er et svensk firma, og derfor beregner vi 6% moms på alle bøger og tidsskrifter, 25% moms på digitale produkter. Har du et dansk firma skal du huske at notere CVR under registreringen hos os – så trækker vi momsen fra dine indkøb.

Fortrydelsesret og returnering I henhold til dansk lov gælder fri fortrydelsesret 14 dage, fra og med den dag du modtager varen, forudsat at varen er i ny og ubrugt stand. Vi tilbyder dog 21 dages fortrydelsesret. Det er vigtigt at du vedlægger faktura/følgeseddel eller et brev, hvor dit navn, adresse og evt  fakturanummer står anført, samt grunden til returneringen, så vi ved hvorfor du returnerer varen.

Hvis du har bestilt flere bøger, trækker du beløbet for de returnerede bøger fra på fakturaen og betaler det resterende beløb. Du får ingen ny faktura Hvis du allerede har betalt for bogen, så laver vi en tilbagebetaling til dig, når vi har modtaget returpakken. I det tilfælde skal du sende os et e-brev med information om dit fakturanummer og dine bankoplysninger til info@retorikforlaget.dk og meddele, hvilke bøger, du returnerer.

Returadressen er:
Retorikforlaget
Grönegatan 17
S-254 75 Ödåkra
Sverige

Returporto betales af kunden.

Specielt om Digital tilgang & eBøger For digitale produkter gælder af gode grunde ikke normal returret, men alene reklamationer, se nedenfor. Når du downloader fra os kan erhverver du alene retten til at læse teksten – ikke til at reproducere den eller på nogen måde gøre den tilgængelig for andre.

Reklamering For at reklamere over en fejlagtig eller defekt vare, beder vi dig kontakte kundeservice på info@retorikforlaget.dk. Så får du instruktioner, så du kan returnere bogen/bøgerne for vores regning. Vi sender en erstatningsbog uden ekstra udgifter for dig, forudsat at bogen/bøgerne er tilgængelige. Kan vi ikke erstatte dig med en ny bog, foretager vi en tilbagebetaling til dig, når vi har fået den defekte bog retur. Vi tager forbehold for fejl på hjemmesiden og for tekniske problemer på samme.

Kontakt os Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller problemer med at gennemføre en bestilling. Du kan maile os på service@retorikforlaget.dk eller ringe +46 70 2827 959.
Du kan også skrive til:
Retorikförlaget AB
Grönegatan 17
S-254 75 Ödåkra
Sverige

Moms-/VATnr SE556600346201