Om RetorikMagasinet

RetorikMagasinet er et populærvidenskabeligt fagblad, der udkommer tre gange om året på print og løbende med artikler og blogindlæg på nettet.

Retorik handler om alt det, der bevæger og overbeviser os – fra 140 små Twitter-tegn til historiens største taler – og med analyser og iagttagelser af retorik i samfundet har RetorikMagasinet været et fast supplement til den offentlige debat siden 1991.

RetorikMagasinet Artikler – redaktionelt materiale (kræver Digital tilgang).

RetorikMagasinet Arena – gratis online-artikler.

RetorikMagasinet LIVE – offentlige arrangementer, foredrag etc.

Du kan læse om redaktionen her – og om hvordan du selv kan skrive i magasinet her.

Tegn et abonnement her. Enkeltnumre finder du her. (Men alle artikler findes i fuldtekst på sitet – dog behøver du digital tilgang for at læse mange af dem)

Vi vil gerne klæde vores læsere på til at deltage i debatten eller analysere den på afstand. Med et abonnement på RetorikMagasinet får du som læser praktiske råd, som du kan bruge på arbejdet, på talerstolen eller i samtalen over spisebordet. Og vi holder dig opdateret med analyser, ikke kun af nye, men altid af aktuelle cases såsom #debattenpådesocialemedier og George Bushs historiske ord: ”Either you’re with us, or you’re with the terrorists.”

Ud over det trykte magasin udgiver vi løbende blogindlæg på RetorikMagasinet Arena. Vi vil altid gerne høre fra dig, hvis du har en god idé, som du synes, vi skal kigge nærmere på. Og hvis du selv lyst til at skrive, så sidder vi klar til at hjælpe dig på vej fra idé til 500 overbevisende ord.

Endelig holder vi også oplæg på højskoler, gymnasier og andre institutioner. Her fortæller vi blandt andet om, hvordan man skriver et godt debatindlæg, bruger sin stemme, så alle lytter, og laver retorisk kritik – analyse, fortolkning og vurdering – af debatindlæg, taler, videoer og meget mere. Du kan kontakte os og høre mere ved at klikke her.

Vi håber, at RetorikMagasinet giver dig et nyt perspektiv på samfundets retorik. Rigtig god fornøjelse!

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar